Festivali AlBa te TKOB

⚜️Festivali “AlBa” vjen sërish për publikun shqiptar dhe atë të huaj me vepra nga kompozitorë të shquar.

🎟️Biletat mund t’i merrni çdo ditë pranë biletarisë së TKOB-së nga ora 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.

Date

15/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart