Festivali i filmit “Balkan Student CineFest”

Ju ftojmë të na bashkoheni në Edicionin e Parë të “Balkan Student CineFest,” që do të zhvillohet në Tiranë më datat 23, 24, dhe 25 Maj në Qendrën e Artit “Agimi” @qendra_e_artit_agimi

“Balkan Student CineFest” është një festival filmi i cili synon të krijojë një platformë për kineastët e rinj të Ballkanit, ku ata mund të tregojnë historitë e tyre duke eksploruar identitetet dhe duke adresuar çështje globale përmes fuqisë transformuese të kinemasë.

Përmes këtij takimi artistik që feston krijimtarinë, rezistencën dhe unitetin, ne synojmë të forcojmë bashkëpunimin mes universiteteve dhe shkollave të filmit të Ballkanit.

Festivali mbështetet nga Bashkia e Tiranës @bashkiatirane dhe Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit @meki.gov.al @blendi.gonxhja @lirapipa @mirela_kocollari

Jeni të mirëpritur të merrni pjesë! Hyrja është e lirë!

🎬🎞️🎉

We invite you to join us at the First Edition of “Balkan Student CineFest,” which will take place in Tirana on May 23, 24, and 25 at the “Agimi” Art Center.

This festival provides a platform for new voices and empowers filmmakers to tell their stories by exploring identities and addressing global issues through the transformative power of cinema.

Through this artistic gathering, we aim to strengthen collaboration between universities and film schools in the Balkans.

The festival is supported by the Municipality of Tirana, the Ministry of Economy, Culture, and Innovation.

You are welcome to join us!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

23 - 25/05/2024

Cost

Hyrje e lirë

Location

Qendra e Artit "Agimi"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart