Search
Close this search box.

Festivali Ndërkombëtar i Autorëve “Netët Korçare të Poezisë”

Festivali Ndërkombëtar i Autorëve “Netët Korçare të Poezisë” 2024 , organizuar nga Biblioteka Publike “Thimi Mitko”. 🌟✨
Një ngjarje që do të bashkojë shkrimtarë, poetë dhe adhurues të letërsisë nga vendi dhe bota!
Bashkohuni me ne për të shijuar dy netë të mbushura me poezi, muzikë dhe krijimtari frymëzuese.

Date

25 - 26/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00 - 18:00

Location

Biblioteka "Thimi Mitko" Korce
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart