Festo me Grupin Burn & Edea Demaliaj te MovenPick Hotel Lalz

Ditën e pavarësisë, do ta festojme me Grupin Burn dhe Edea Demaliaj! Shijo zërat fantastikë që shoqërojnë mbrëmjen e përgatitur shijshëm, për ju.

Rezervo në +35569 601 1181. Të mirëpresim!

Date

28/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

MovenPick Hotel Lalz
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart