Search
Close this search box.

Film “Bota nuk është gati për ne” te Kinema “Maks Velo” Laprakë, Tiranë

Premiera e filmit me metrazh i shkurter “Bota nuk është gati për ne”, nga regjisori Alfredo Shabani, do të zhvillohet në ambjentet e kinema 📍“Maks Velo”!
Një film me një tematikë të rëndësishme dhe një realizim fantastik, i shoqëruar me një QnA me vetë regjisorin.

🗓️8 Qershor
⏰18:00

Ju mirëpresim!

Date

08/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Kinema "Maks Velo" Laprakë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart