Filma te Shkodra Rinore

Qendra Rinore “Atelie” ju mirëpret të merrni pjesë në #KINERINORE me datë 23 Dhjetor,⏰16:00.

📌 Ftoni shokët dhe mos harroni të merrni shtroje dhe snacks.

🥰 Të gjithë jeni të mirëpritur të merrni pjesë.

Tags:

Date

23/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

16:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Shkodra Rinore
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart