Filma te shkurter te UART

Fakulteti i Artit Skenik
Programi i Studimit: Master
Dega: Regji Filmi dhe Televizioni
Paraqet Vizionimin e Dokumentarëve
Data: 14.12.2022
Ora: 18:00
Salla: Black Box

Tags:

Date

14/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Universiteti i Arteve
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart