Search
Close this search box.

Filmat e javës te Kinema “Tirana Open Air” Liqeni i Tiranës

Këtë verë edhe filma edhe ndeshje. Java e II-të e #openair nis me dublimin e famshën në shqip “Mulan” dhe mbyllet me super ndeshjet e darkës të #Euro2024.⁣
⁣⁣
📌E hënë, 10 Qershor : “MULAN”⁣⁣
📌E martë, 11 Qershor : “PRETTY WOMAN”⁣ (1990)⁣
📌E mërkurë, 12 Qershor : “ZOOTOPIA”⁣
📌E enjte, 13 Qershor : “GROWN UPS”⁣ (2010)⁣
📌E premte, 14 Qershor : “Gjermani – Skoci”⁣⁣
📌E shtunë, 15 Qershor : “Itali – Shqipëri”⁣
📌E diel, 16 Qershor : “Serbi – Angli”⁣⁣
⁣⁣
🕤Filmi fillon gjithmonë në orën 21:00⁣⁣
🪑Sugjerohet të vini 30 min më herët për të gjetur vende.⁣⁣
🥶Merrni triko me vete sepse bën freskët!⁣⁣

Date

10 - 16/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00 - 21:00

Location

Kinema "Tirana Open Air"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart