Search
Close this search box.

Filmat verorë te Kinema “Tirana Open Air” Titanë

🎊Sezoni #OpenAir 2024 filloi!🎊⁣
Java e parë do te nisë me filmat më të fundit 🤣🤣🤣, ku do ketë plot të qeshura dhe argëtim.

Nesër (5 Qershor) në orën 19:00 bëjmë hapjen me muzikë dhe super ambient, për të ndjekur më pas filmin më të shikuar të çdo sezoni “SHREK 1” (dubluar në shqip).⁣

📌E enjte, 06 Qershor : “HERKULI”⁣
📌E premte, 07 Qershor : “ÇMENDURITË E PERANDORIT”⁣
📌E shtunë, 08 Qershor : “AFTER” 2019⁣
📌E diel, 09 Qershor : “HOW TO LOSE A GUY IN 10 DAYS”⁣

🕤Filmi fillon gjithmonë në orën 21:30⁣
🪑Sugjerohet të vini 30 min më herët për të gjetur vende.⁣
🥶Merrni triko me vete sepse bën freskët!⁣

Date

05 - 09/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:30 - 21:30

Location

Kinema "Tirana Open Air"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart