Filmi dokumentar “Human Flow” në Korçë

#KINEMAJAnëRAJONE | KORÇË

📌 Qendra për Hapje dhe Dialog #COD në bashkëpunim me Bashkinë e Korçës dhe Universitetin “Fan S. Noli”, do të organizojë takimin e radhës të ciklit “Kinemaja në Rajone”, në kuadër të Ditës së Evropës me filmin dokumentar “Human Flow”, të autorit Ai Weiwei.

🎬 Filmi “Human Flow” është një realizim i regjisorit kinez Ai Weiwei. Fabula e filmit përcjell dramat dhe problematikat me të cilat ndeshen grupimet dhe individët, të cilët për shkak të varfërisë, ideve dhe përndjekjes detyrohen të ndryshojnë në mënyrë përfundimtare vendbanimin e tyre duke varur fatin e tyre pas shpresës se e ardhmja do të jetë më e mirë.

📍Amfiteatri | Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Humane 🗓️ 9 maj 2024, ora: 14:00

Date

09/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

14:00

Location

Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Humane, Universiteti i Korçës
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart