Search
Close this search box.

Filmi “Ëndrra e madhe” te “Goethe Zentrum” Tiranë

PËR TË REZERVUAR FALAS HYRJEN NA SHKRUANI NË: info@goethe.al

Mirëpresim nisjen e kampionatit EURO 2024 me një film mbi historinë e mbërritjes së futbollit në Gjermani, bazuar në historinë e vërtetë të pionerit Konrad Koch. ⚽🥅

“Ëndrra e Madhe” na shpie në një epokë kur në shkolla ende sundonte “disiplina dhe rendi” dhe futbolli përkufizohej si “sëmundje angleze”.

🔹NË KËTË MBRËMJE FILMI DO TË KEMI GJITHASHTU NJË BARBECUE PARTY! ♨️🧆🥓

🔹FILMI SHFAQET NË GJERMANISHT ME TITRA SHQIP

Date

30/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:30

Location

Goethe Zentrum Tirana
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart