Fundjava te MusicBooks Tirana

Koha për të festuar pak Krishtlindje me Dikensin. Ne kemi tre shfaqje për të zgjedhur. Shtu. në orën 13:00 do të redaktohet për familjet. Ejani të shijoni një pije të nxehtë dhe një teatër të vogël. Bah Humbug!…Dmth… Gëzuar Krishtlindjet!

Date

09 - 10/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00 - 20:00
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart