Grand Gala e fundvitit “Aspettando Verdi”

 

⚜️Duke e hapur siparin me “La Forza del Destino”, kjo gala do të jetë nota e parë e një pentagrami e firmosur tërësisht nga Giuseppe Verdi për vitin e tij dedikuar 2023.

⚜️Me një program të jashtëzakonshëm që vë bashkë 🎼Verdi, Offenbach, Rossini, Puccini, Donizetti dhe Cilea-n, interpretuar nga solistë të teatrit, të ftuar të rinj dhe emra të afirmuar, nën dirigjimin e maestro Jacopo Sipari di Pesscaseroli, presim së bashku Vitin e Verdit dhe Vitin e Ri 2023.🎄

Ju mirëpresim!

🎟Biletat shiten çdo ditë në sportelin e #TKOB në oraret 10:00-14:00 dhe 16:00-18:25 gjatë ditëve të shfaqjeve.

🎟Biletat kushtojne 800 lekë dhe 1000 lekë.

Tags:

Date

27/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart