“Gratë e Kazanovës” në teatrin “Bylis” Fier

Indrit Çobani vjen në rolin e Xhozef Barneti. Një Kazanova i ri i ditëve të sotme, të cilin, krejt papritur, e kap dëshira për t’u bërë baba… Por një baba pa një grua në shtepi ama…

Regjisore: Andia Xhunga

𝗜𝗻𝗱𝗿𝗶𝘁 𝗖̧𝗼𝗯𝗮𝗻𝗶 | 𝗥𝗼𝘇𝗮𝗻𝗮 𝗥𝗮𝗱𝗶 | 𝗔𝗻𝗱𝗶𝗮 𝗫𝗵𝘂𝗻𝗴𝗮

Perkthyese: Anila Pango
Skenograf: Genc Shkodrani
Kostumograf: Joni Peçi

⏰ Ora: 18.00
📋 6️⃣ dhe 7️⃣ Dhjetor
🎟️ Bileta: 300 lekë
📍 Teatri “Bylis”

Tags:

Date

06/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00 - 18:00

Location

Teatri Bylis Fier

Organizer

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart