Search
Close this search box.

“Gratë e Kazanovës” në TKOBAP

“GRATË E KAZANOVËS” rikthehet për t’ju argëtuar për 4 netë rradhazi.
Batuta, situata komike dhe 3 aktorë të mrekullueshëm.
17, 18, 19 20 Tetor | 𝗢𝗿𝗮 𝟮𝟬:00
📍 Teatrin e Operas dhe Baletit
➡️ Rezervimi & shitja e biletave ka nisur..
Telefononi në 📞 0696614663
Orari i biletarisë : 16:00 – 20:00
Tags:

Date

17 - 20/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Qender

Organizer

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart