Search
Close this search box.

Halloween Party në New Irish Pub

Frika e vetme kete vit eshte po te mos kesh alkol dhe ushqim afer. Ne i kemi te dyja por edhe me shume.

Festo HALLOWEEN ne New Irish Pub me aktivitete ku ju mund te fitoni cmime te ndryshme:

KARAOKE

FACEPAINT KONKURS BIRRE

SFIDA KOSTUMI ME I BUKUR

Tags:

Date

31/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

New Irish Pub
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart