Search
Close this search box.

Halloween Party te Stoa Meeting Place

Miq te dashur ju ftojme per festen e Halloween mundesisht te maskuar, per te perjetuar ndjesine, atmosferen dhe ritmet elektrizuese nga Dj Moony 05. Stoa Meeting Place ju premton nje nate magjike dhe plot emocione
Tags:

Date

31/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Stoa Meeting Place
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart