Hapja e “Coba Rooftop” Himarë me DJ Tony Toy & Keli e Ilir

🎉 **Hapja e madhe e Coba Rooftop** 🎉

Bashkohuni me ne në **1 Qershor** për një natë të paharrueshme teksa festojmë hapjen madhështore të Coba Bar! 🎊✨

📍 **Vendndodhja:** [Himara]🕒
**Ora:** [20:00]
Prisni pije të shijshme, muzikë të gjallë dhe një atmosferë fantastike! 🍹

🎶Merrni miqtë tuaj dhe bëhuni pjesë e emocioneve. Mezi presim t’ju shohim atje!#CobaBar

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

01/06/2024

Time

20:00

Location

"Coba Rooftop" Himare
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart