Hapja e Javëve Kulturore Ndërkombëtare me Shkodra Elektronike

Përshëndesim hapjen e Javëve Kulturore Ndërkombëtare me Shkodra Elektronike!

🗓️1 Maj, ora 20:00
📌Sheshi “Skënderbej”

Vijnë me një show inovativ midis botës magjepsëse të polifonisë shqiptare, tingujve hipnotikë të krijuar nga kori shqiptar iso-polifonik dhe ritmet elektronike. Ejani të na bashkoheni ndërsa sjellim përmes inovacionit, interpretimin e rrënjëve tradicionale!

Ejani të festojmë së bashku Hapjen Zyrtare të #JKN2024!

Date

01/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Sheshi Skënderbej
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart