Search
Close this search box.

“Ivanov” nga Anton Çehov ne Teatrin Kombëtar

Dikur një anëtar mjaft i suksesshëm i Këshillit të Qarkut, një njeri plot humor, pasion dhe dashuri, Nikollaj Ivanov po kalon një krizë të moshës së mesme. Ai nuk ka më ndjenja për gruan e tij Anën, e cila sakrifikoi gjithçka për të, është thellësisht në borxhe, rrezikon të humbasë pasurinë e tij, dhe ajo që është më shqetësuese, ai është në depresion të thellë. Por, sado i vetëdijshëm të jetë ai për këtë ndryshim, duket se nuk mund t’a ndalë dot… dhe kjo i prek të gjithë rreth tij…
📞 04 222 3022 | 068 2000 650
🕗 ORARI I BILETARISË:
( Nga e marta në të diel )
09:00-13:00 & 16:00-19:00
🚫 Shfaqja nuk është e përshtatshme për moshën nën 1️⃣6️⃣ vjeç.
Tags:

Date

15/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart