Search
Close this search box.

“Jamming Session” te “Tek Bunkeri”

Një sesion jamming është një ngjarje, proces ose aktivitet jozyrtar muzikor ku muzikantët, zakonisht instrumentistë, luajnë solo të improvizuara dhe këndojnë. Të bësh “jamming” do të thotë të improvizosh muzikë pa përgatitje ose rregullime
të paracaktuara. Sesionet origjinale të jamming, të quajtura gjithashtu “sesione me rrjedhë të lirë”, shpesh përdoren nga muzikantët për të zhvilluar materiale të reja (muzikë) dhe për të gjetur përditësime të përshtatshme midis komunitetit të muzikantëve.

🎸Sesionet e Jam mund të bazohen në këngët ose format ekzistuese, mund të bazohen lirshëm në një progresion akordi ose mund të jenë tërësisht të improvizuara. Ndonjëherë një koordinator ose mikpritës i sesioneve të jamming vepron si “mbajtësi i portës” në mënyrë që interpretuesit të koordinohen për të dalë në skenë.

🤝Prandaj njoftoni shoqe e shokë që kanë dëshirë të luajnë instrumentet e tyre të preferuara duke shkëmbyer eksperience me artistë të tjerë!

Date

19/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Tek Bunkeri
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart