Search
Close this search box.

Java Kulturore Italiane

Dashuria ndjehet në ajër dhe Java Kulturore Italiane është këtu! 🇮🇹♥️

🗓️ Nga data 2 deri më 8 qershor, më e mira e kulturës italiane do të frymojë në disa qytete të Shqipërisë. 🥰🇮🇹🇦🇱
Nëpërmjet aktiviteteve të larmishme festojmë këtë kulturë kaq të pasur në çdo fushë e disiplinë të saj dhe për të cilën gjithë bota është frymëzuar. 🎨🎶📚🍝

Shfletoni të gjitha ditët e kësaj jave ku njëra është më e bukur se tjetra dhe gjeni aktivitetin tuaj të preferuar! Secili premton shumë emocion dhe duhet shijuar në çdo detaj. 😍✨

Ju presim me kërshëri dhe na ndiqni çdo ditë për t’u njohur me më shumë detaje! 🌟

Date

05/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart