Search
Close this search box.

Je i/e apasionuar pas fotografisë?

Je i/e apasionuar pas fotografisë?📷

Ju ftojmë në aktivitetin kushtuar 120 vjetorit të lindjes së fotografit pogradecar Misto Cici, ditën e hënë më datë 10 Tetor.
Në fokus të aktivitetit do të jetë fotografimi i qytetit në kënde të ndryshme si dhe vizitë në Fototekën “Misto Cici”.
Nëse jeni të interesuar për informacion të mëtejshëm kontaktoni në numrin e telefonit : +355695307087.

Date

10/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

08:00 - 18:00
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart