“Kalaja e Mrekullive, Rozafa” Shkodër

18 maji, Dita Ndërkombëtare e Muzeve🏛, do të jetë një përvojë e mrekullueshme për të gjithë vizitorët në qytetin e Shkodrës dhe në kalanë e mrekullive ju presin biseda, facepainting, quize, arkeologji, trashëgimi, pikturë, muzikë dhe argëtim për fëmijët që nuk duhen humbur!

Nga dita e Premtë në koordinim me të gjithë institucionet e kulturës në Shkodër do sjellim për publikun evente dhe takime kulturore me në qendër edukimin, kërkimin shkencor dhe promovimin e vlerave muzeore te Shkodrës.

Shihemi!👋

Date

17/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00

Location

Kalaja e Rozafes, Shkoder
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart