Kalendari “Opera në Durrës”

🚃😍Nisemi drejt Durrësit, me “Opera në Durrës”!

✨🗓️Me një kalendar të pasur e të shumëllojshëm për të gjitha grupmoshat, nga muaji prill deri në fund të nëntorit, janë planifikuar koncerte të ndryshme në teatrin “Aleksandër Moisiu”, Amfiteatër e në sheshet “Rezistenca” dhe “Liria”.

🎻🩰Koncerti GALA i baritonit Gëzim Myshketa do të jetë një dhuratë e bukur për qytetin e tij të lindjes, Durrësin.

👧👦🧑‍🧑‍🧒‍🧒Nuk i kemi harruar miqtë tanë të vegjël, të cilët i pret bota e magjishme e Operës për Fëmijë dhe Familje “Flauti magjik”.

🥁📯Repertor të zgjedhur nga emra të shquar shqiptarë e të huaj do të sjellin dhe Trupa e Baletit e TKOB-së e Ansambli Popullor i Këngëve dhe Valleve.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

13/06/2024

Cost

Me rezervim

Location

Durrës
Kategorite

Organizer

Teatri i Operas dhe Baletit
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart