“Kam frikë” në Teatrin Aleksandër Moisiu Durrës

❗ “𝑲𝒂𝒎 𝑭𝒓𝒊𝒌𝒆̈”
𝘒𝘫𝘰 𝘱𝘫𝘦𝘴𝘦̈ 𝘥𝘢𝘯𝘴𝘪 𝘦̈𝘴𝘩𝘵𝘦̈ 𝘯𝘫𝘦̈ 𝘬𝘦̈𝘳𝘬𝘪𝘮 𝘢𝘳𝘵𝘪𝘴𝘵𝘪𝘬 𝘮𝘣𝘪 𝘧𝘳𝘪𝘬𝘦̈𝘳𝘢𝘵 𝘲𝘦̈ 𝘴𝘩𝘰𝘲𝘦̈𝘳𝘰𝘫𝘯𝘦 𝘫𝘦𝘵𝘦̈𝘵 𝘵𝘰𝘯𝘢.
𝘗𝘢𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘪𝘢 𝘱𝘦̈𝘳 𝘵𝘦̈ 𝘢𝘳𝘥𝘩𝘮𝘦𝘯, 𝘥𝘩𝘶𝘯𝘢, 𝘣𝘶𝘭𝘭𝘪𝘻𝘮𝘪, 𝘭𝘶𝘧𝘵𝘢, 𝘴𝘦̈𝘮𝘶𝘯𝘥𝘫𝘦𝘵, 𝘱𝘶𝘯𝘦̈𝘴𝘪𝘮𝘪, 𝘴𝘧𝘪𝘥𝘢𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦 𝘦𝘵𝘫. 𝘫𝘢𝘯𝘦̈ 𝘣𝘢𝘴𝘩𝘬𝘦̈𝘴𝘩𝘰𝘲𝘦̈𝘳𝘶𝘦𝘴𝘦 𝘨𝘢𝘵𝘪 𝘵𝘦̈ 𝘱𝘢𝘯𝘥𝘢𝘴𝘩𝘮𝘦 𝘵𝘦̈ 𝘳𝘳𝘪𝘵𝘫𝘦𝘴 𝘯𝘥𝘦̈𝘳 𝘷𝘪𝘵𝘦 .

𝑻𝒓𝒆 𝒌𝒆̈𝒓𝒄𝒊𝒎𝒕𝒂𝒓𝒆̈ 𝘦𝘬𝘴𝘱𝘭𝘰𝘳𝘰𝘫𝘯𝘦̈ 𝘣𝘢𝘭𝘭𝘢𝘧𝘢𝘲𝘪𝘮𝘪𝘯 𝘮𝘦 𝘧𝘳𝘪𝘬𝘦̈𝘳𝘢𝘵 𝘦 𝘵𝘺𝘳𝘦 𝘮𝘦̈ 𝘵𝘦̈ 𝘮𝘦̈𝘥𝘩𝘢, 𝘥𝘶𝘬𝘦 𝘪 𝘱𝘳𝘢𝘯𝘶𝘢𝘳 𝘢𝘵𝘰 𝘴𝘪 𝘥𝘪𝘴𝘢 𝘯𝘨𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘮𝘦𝘵 𝘬𝘳𝘺𝘦𝘴𝘰𝘳𝘦 𝘲𝘦̈ 𝘴𝘩𝘲𝘦𝘵𝘦̈𝘴𝘰𝘫𝘯𝘦̈ 𝘨𝘫𝘦𝘯𝘦𝘳𝘢𝘵𝘢𝘵 𝘦 𝘳𝘦𝘫𝘢 𝘱𝘰𝘳 𝘯𝘫𝘦̈𝘬𝘰𝘩𝘦̈𝘴𝘪𝘴𝘩𝘵 𝘴𝘪 𝘦𝘮𝘰𝘤𝘪𝘰𝘯𝘦 𝘵𝘦̈ 𝘧𝘶𝘲𝘪𝘴𝘩𝘮𝘦 𝘲𝘦̈ 𝘥𝘦𝘱𝘦̈𝘳𝘵𝘰𝘫𝘯𝘦̈ 𝘥𝘦𝘳𝘪 𝘯𝘦̈ 𝘣𝘦̈𝘳𝘵𝘩𝘢𝘮𝘦̈𝘯 𝘯𝘫𝘦𝘳𝘦̈𝘻𝘰𝘳𝘦.

𝘼 𝙣𝙪𝙠 𝙟𝙚𝙢𝙞 𝙩𝙚̈ 𝙜𝙟𝙞𝙩𝙝𝙚̈ 𝙩𝙚̈ 𝙛𝙧𝙞𝙠𝙚̈𝙨𝙪𝙖𝙧 𝙣𝙜𝙖 𝙙𝙞𝙘̧𝙠𝙖?

𝑹𝒆𝒈𝒋𝒊𝒂 𝒅𝒉𝒆 𝑲𝒐𝒓𝒆𝒐𝒈𝒓𝒂𝒇𝒊𝒂 :
Semela Skënderasi , Mariel Brahimllari, Ersa Ymeri.
Prodhim i Fondit të Teatrit për të Rinj, mbështetur nga Ministria e Kulturës, Teatri Kombëtar Eksperimental dhe Teatri Aleksander Moisiu Durres

𝟏𝟗 𝐓𝐞𝐭𝐨𝐫 | 𝟏𝟗:𝟎𝟎
📍 Teatri Aleksander Moisiu Durres

❗ Hyrja e lirë

Tags:

Date

19/10/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Cost

Hyrje e lirë

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës

Organizer

Teatri Aleksandër Moisiu
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart