Kampionati Kombëtar i Bartenderëve me muzikë nga DJ Tony Toy & DJ Johkoba

Bartenders Street Party 🔥

Kampionati Kombëtar i Bartenderëve është gati të nisë dhe jeni të ftuar të përjetoni performancën e vërtetë të koktejleve.

Krijoni shijen tuaj unike dhe provoni shijet e reja nga bartenderat më të mirë në vend, shoqëruar nga atmosfera e krijuar nga @dj.tony.toy & @johkoba_.
Nuk ka kohë për të humbur, shihemi në ish-Bllok, përballë me Mi-To, më 3 Prill, ora 18:00.

Date

03/04/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Blloku, Tiranë
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart