Kënga Magjike 2022

Kënga Magjike 2022, vjen në Pallatin e Kongreseve më datat 22, 23, 24 dhe 26 Nëntor. Edicioni i 23-të i Festivalit, vjen me pjesëmarrjen jo vetëm të shumë artistëve shqiptarë por edhe disa artistëve të huaj të cilët do i bëjnë netët tuaja magjike.
Tags:

Date

22 - 24/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

21:00 - 21:00

Location

Pallati i Kongreseve
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart