Search
Close this search box.

Klubi i Librit “Dua” – “Rrethana të Gabuara” nga Genc Frashëri

BASHKËBISEDIM ME AUTORIN: Iniciativa e Klubit ‘Dua Librin’ për Promovimin e Shkrimtarëve të Rinj dhe Librave Shqip

Në datën 21 Qershor, klubi “Dua Librin” do të sjellë në qendër të vëmendjes librin “Rrethana të Gabuara” të autorit Genc Frashëri. Ky takim nuk është vetëm një prezantim i një libri, por është një platformë për të diskutuar dhe analizuar temat dhe mesazhet që autori ka për të ofruar në veprën e tij.

Çdo i interesuar është i mirepritur të bashkohet në këtë takim, ku mund të njihen më afër me autorin dhe punën e tij, si dhe të shprehin mendimet dhe reflektimet e tyre në lidhje me librin.

Ju mirëpresim!

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

21/06/2024

Time

18:30

Location

Qendra "Dua"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart