Search
Close this search box.

Koncert advokues “Mos dhuro para, dhuro kujdes” ne Shkoder

YMCA Albania ju fton në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Kujtim Alija”, në datën 25 Janar 2023, ora 18.00 të merrni pjesë në koncertin advokues në mbrojtje të të drejtave të fëmijëve në situatë rruge në qytetin e tyre.

📌 Grupi i të rinjve të Shkodrës së bashku me grupin “Simpatico Band” në bashkëpunim me Qendra Rinore Atelie dhe Bashkia Shkodër do të shfaqin pjesë të ndryshme muzikore si dhe materiale të tjera advokuese, duke dhënë panoramë të përditshmërisë së jetës së fëmijëve në situatë rruge e duke dashur të japin një mesazh për përmirësim të jetës së këtyre fëmijëve.

Date

25/01/2023
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:00

Location

Shkodër
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart