Search
Close this search box.

Koncert i klasës korale “Vala e shpresës” te “Universiteti i Arteve” Tiranë

Të martën 21 Maj në sallën e madhe të koncerteve do jetë koncerti i klasës korale “Vala e shpresës”. Dirigjente Suzana Turku, punoi dhe orkestroi Jusiald Xhani, violin solo Stela Bello, në piano Hepi Kajca dhe Nikol Tuka. Në formacionin instrumental Denis Hima, Mateos Gjipi, Emil Zaharia dhe Gert Hima. Drejtor artistik Prof. Dr, Isak Shehu.

Date

21/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Universiteti i Arteve
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart