Koncert “Mundësi pa kufi” te Teatri “Skampa” Elbasan

Për kënaqësinë e publikut vjen sot “Mundësi pa kufi”, një koncert muziko-teatral ideuar dhe performuar nga artistet motra Blerina dhe Alda Shalari.

Kjo shfaqje vihet në skenë me mbështetjen e Credins Foundation, përkushtuar vazhdimisht në inkurajimin e artit dhe përfshirjen e artistëve nga kategoritë e veçanta, duke vlerësuar gjithmonë diversitetin dhe talentin në të gjitha format.

➡️ Ju ftojmë sot 🗓1️⃣ maj️ 🕖ra 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣
📍 Teatri “Skampa” Elbasan, në këte event special me pjesëmarrjen e aktorit të mirënjohur, Dritan Boriçi. 🎭🎶

#Arti #Muzika #Teatri #FondacioniCredins #Mbeshtetje #Inkurajim #Koncert #Melodrame #csr #Foundation

Date

01/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Teatri Skampa Elbasan
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart