Search
Close this search box.

Koncert në piano nga Elvina Gurra te “Universiteti i Arteve” Tiranë

Miq të dashur , kam kënaqësinë tju ftoj në koncertin tim me Orkestrën Simfonike te UART , ku do luaj Chopin Piano concert no.1 ,nën drejtimin e dirigjent Petrika Afezolli . Falenderoj @_uart_ për bashkëpunimin me Stinën Koncertore dhe @americanbankofinvestments – Sponsor kryesor , e vetjma bankë pranë artistëve dhe e gatshme për mbështetje , mirënjohje! Ju mirëpres me dt.3 Qershor në Sallën e madhe të UART ora 20:00 , hyrja e lirë!

Date

03/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Universiteti i Arteve
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart