Search
Close this search box.

Koncert nga Ansambli “Tosk” te Teatri “A.Moisiu” Durrës

🔖 KONCERT nga ansambli 𝗧𝗢𝗦𝗞 🎶
𝘝𝘦𝘱𝘳𝘢 𝘯𝘨𝘢 𝘬𝘰𝘮𝘱𝘰𝘻𝘪𝘵𝘰𝘳𝘦̈𝘵 𝘮𝘦̈ 𝘵𝘦̈ 𝘴𝘩𝘲𝘶𝘢𝘳 𝘴𝘩𝘲𝘪𝘱𝘵𝘢𝘳𝘦̈ 𝘥𝘩𝘦 𝘵𝘦̈ 𝘩𝘶𝘢𝘫

𝟭𝟭 𝗤𝗲𝗿𝘀𝗵𝗼𝗿 | 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬
📍 𝗛𝗼𝗹𝗹𝗶 𝗸𝗿𝘆𝗲𝘀𝗼𝗿
Teatri “Aleksandër Moisiu”
ℹ️ 𝑃𝑗𝑒𝑠𝑒̈𝑚𝑎𝑟𝑟𝑗𝑎 𝑒 𝑙𝑖𝑟𝑒̈

Pesë muzikantët profesionistë të ansamblit 𝗧𝗢𝗦𝗞 do të performojnë muzikën e vendit tonë si dhe muzikë të huaj, të sjellë me mjeshtëri në formën e një kuinteti klasik nga arranxhuesit tanë.

𝗠𝗢𝗦 𝗠𝗨𝗡𝗚𝗢𝗡𝗜 !!! 🤩

Date

11/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart