Koncert nga Kori dhe Orkestra e Fëmijëve “Amadeus” Kosovë te Liceu Artistik “Jordan Misja” Tiranë

Pas një pune të mrekullueshme, kori dhe orkestra jonë vazhdojnë me koncertet jashtë kufijve të Kosovës 🎶
Me iniciativë të Ambasadës së Republikës së Shqipërisë 🇦🇱 në Kosovë, kësaj rradhe do udhëtojmë për koncert në Tiranë.
Ju mirëpresim të martën më 7 Maj 2024 në sallën koncertale “Tonin Harapi” të liceut artistik “ Jordan Misja”
Sa krenari, aq kënaqësi e përgjegjësi për të gjithë ne!
Suksese e mbarësi muzicientëve të ri!

Date

07/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

18:30

Location

Liceu Artistik Jordan Misja
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart