Koncert nga “Kori dhe Orkestra e Fëmijëve “Amadeus” Kosovë” te Shkolla “Jan Kukuzeli” Durrës

Të mërkurën më 8 Maj, në Liceun Artistik “Jan Kukuzeli”, kori dhe Orkestra e fëmijëve të Prishtinës vijnë me koncert dhe program të bukur artistik.
Emocion dhe nder i veçantë të prezentojmë punën e mrekullueshme të muzicientëve të ardhshëm të Kosovës.
Suksese e mbarësi!

Date

08/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

13:00

Location

Shkolla e Mesme Artistike "Jan Kukuzeli" Durres
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart