Koncert nga La Fazani & Likana te “Hana Corner Cafe” Tiranë

Festa e takimit La Fazani & Likana •

Dy nga artistët më të talentuar kosovarë, La Fazani & Likana Cana do të vijnë këtë të mërkurë në Hana për të prezantuar për herë të parë në Tiranë veprat e tyre të sapo publikuara. “Kjo është një pasqyrë” është një libër artistik me pjesëmarrje i shkruar nga autorja, regjisori dhe artistja Likana Cana.
“Specie Turshi” është albumi i shumëpritur i La Fazanit (Arbër Salihu), përzierja e rock’n’roll-it, hip-hop-it dhe folkut është vlerësuar nga kritikët.
Ata do të luajnë një përzgjedhje të gëzueshme të melodive të tyre të preferuara dhe do të jenë atje për të takuar dhe përshëndetur njerëzit e bukur të Tiranës – dhe kjo do të jetë një mundësi e rrallë për të thënë përshëndetje, mirupafshim dhe për të blerë veprat dhe mallrat e tyre me çmime promocionale

Date

08/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Location

Hana Corner Caffe
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart