Koncert nga Orkestra e Forcave të Armatosura te “Universiteti i Arteve” Tiranë

Ju ftojmë në dy koncertet e rradhës!

Datë 11 Maj 🗓️ në Korcë salla ‘Andon Zako Çajupi’ 📍ora 19:00 🕥

Datë 13 Maj 🗓️ në Tiranë salla kryesore e Universitetit të Arteve 📍 ora 19:00 🕥

Orkestra Simfonike e Forcave të Armatosura nën dirigjimin e austriakut Thomas Fheodorff dhe pjanistes Rejsi Prosi.

Me një repertor të përzgjedhur me veprat si;
W. A. MOZART Koncert per piano dhe orkester,Nr. 20, re minor, KV 466

DANIEL SERRANO GARCIA
“Beethovenfries” (2018)

L.V. BEETHOVEN Simfonia nr 7 ne La maxhior Op.92.

Ju mirëpresim

Date

13/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Universiteti i Arteve
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart