Koncert nga Orkestra e Harqeve A.Moisiu

𝐎𝐑𝐊𝐄𝐒𝐓𝐑𝐀 𝐄 𝐇𝐀𝐑𝐐𝐄𝐕𝐄 “𝐀.𝐌𝐎𝐈𝐒𝐈𝐔”

KONCERT🎶
Dirigjent | 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗶𝗸𝗮 𝗔𝗳𝗲𝘇𝗼𝗹𝗹𝗶

• Me pjesëmarrjen e pianistes Kristel Karagjozi.

📎 Në pjesën e dytë orkestra kamerale (klasike-simfonike) do të ekzekutojë repertor të përzgjedhur nga kompozitorë të njohur nga Shqipëria dhe bota.

𝟏𝟏 𝐃𝐡𝐣𝐞𝐭𝐨𝐫 | 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗:𝟎𝟎
📍 𝘛𝘦𝘢𝘵𝘳𝘪 ”𝘈.𝘔𝘰𝘪𝘴𝘪𝘶”
👉 𝐻𝑦𝑟𝑗𝑎 𝑒 𝑙𝑖𝑟𝑒̈

Tags:

Date

11/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart