Search
Close this search box.

Koncert nga Orkestra Simfonike RTSH te “Kisha Orthodhokse” Tiranë

Të nderuar miq të Orkestrës Simfonike RTSH-së.
Ju ftojmë në koncertin me vepra nga Kurt Weill – Simnfonia nr.2 (Fantazi Simfonike) dhe Johannes Brahms – Koncert për violinë dhe orkesër në re maxhor, Op. 77.

Soliste Laura Llozi 🎻
Dirigjent Vito Clemente

Datë 14 qershor 2024
Ora 19:00
Qensdra Kulturore, Katerdalja Ortodokse

Hyrja e lirë

Date

14/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Kisha Orthodhokse
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart