Koncert nga pianisti Stefano Bollani te TKOB

Një nga pianistët më në zë të momentit në Itali dhe nga më të rëndësishmit në Evropë, Stefano Bollani, 🔴 vjen LIVE në TKOB, më 29 janar, ora 19:00!

🤩 Një personazh eklektik, me një formim solid klasik dhe veprimtari të gjatë në jazz, kompozitor, krijues dhe prezantues televiziv, Stefano Bollani, ka luajtur me ⚜️Filarmonica della Scala, Gewandhaus të Leipzig-ut, Concertgebouw të Amsterdamit, Orchester de Paris dhe në disa raste me Orkestrën e Santa Cecilia, të drejtuar, ndër të tjerë, nga James Conlon, Daniel Harding dhe Antonio Pappano. ⚜️

✨Një vlerë e shtuar për TKOB ardhja e pianistit të mirënjohur, me mbështetjen e Institutit Italian të Kulturës dhe Ambasadën Italiane në Shqipëri.

Mos mungoni! 😉

🎫 Biletat mund t’i merrni nga ora 10:00- 14:00 dhe nga ora 16:00-20:00!

Date

29/01/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart