Koncert nga “Rona Nishliu Quartet” te Teatri “A.Moisiu” Durrës

🎶 Për herë të parë, 𝗥𝗼𝗻𝗮 𝗡𝗶𝘀𝗵𝗹𝗶𝘂 𝗤𝘂𝗮𝗿𝘁𝗲𝘁 në qytetin e bukur të Durrësit, me mbështetjen e Bashkisë Durrës 🎵

𝟭𝟮 𝗺𝗮𝗷 | 𝗼𝗿𝗮 𝟮𝟬:𝟬𝟬
📍 𝗧𝗲𝗮𝘁𝗿𝗶 “𝗔𝗹𝗲𝗸𝘀𝗮𝗻𝗱𝗲̈𝗿 𝗠𝗼𝗶𝘀𝗶𝘂”
ℹ️ 𝑃𝑗𝑒𝑠𝑒̈𝑚𝑎𝑟𝑟𝑗𝑎 𝑒 𝑙𝑖𝑟𝑒̈

Bashkë me quartetin e saj, Rona Nishliu sjell traditën dhe melosin e bukur shqiptar në një paraqitje të veçantë etno-xhaz.

Nuk ka dyshim se do të jetë një mbrëmje e mrekullueshme e mbushur me emocione të muzikës sonë të bukur.

Ju presim me padurim!

Date

12/05/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Cost

Hyrje e lire

Location

Teatri Aleksandër Moisiu Durrës
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart