Koncert simfonik me Orkestrën RTSH te TKOB

Orkestra Simfonike RTSH ju fton në
Koncertin Simfonik me vepra nga:

NDRIÇIM SHANI – Valle simfonike Nr.2
PREMIERE

FRANZ LIST – Koncert per piano Nr. 2

JOHANNES BRAHMS – Simfonia Nr. 4

Solist KOSTANDIN TASHKO piano
Dirigjent GRIDI KRAJA

Datë 26 janar 2024
Ora 19:00
Salla e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit

Date

26/01/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Teatri i Operas dhe Baletit
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart