Konkursi Kombëtar “Novelat grafike shqiptare 2024”

Bashkohuni me ne në rrugëtimin e kreativitetit dhe talentit në artin grafik! ✨

Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, çel edicionin e VIII-të të Konkursit Kombëtar “Novelat Grafike Shqiptare 2024” duke ftuar të gjithë të rinjtë deri në moshën 29 vjeç për të ndarë idetë kreative në botën e veçantë të artit grafik. Punimet më të mira do të vlerësohen me çmime! 🎨 🦸‍♂✏️

👉🏻Njihuni me detajet e konkursit në https://meki.gov.al/konkursi-novelat-grafike-shqiptare-2024/

📩Afati i dorëzimit të punimeve është data 31 korrik 2024, në adresën: novela.grafike@meki.gov.al

Mirëpresim të gjitha idetë tuaja! 😊🎨✨

Date

14/05/2024 - 31/07/2024
Në zhvillim

Time

08:00 - 18:00
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart