Search
Close this search box.

Kosmos Tirana Music Festival ne Tirana

Programi i edicionit te parë te Kosmos • Tirana Music Festival !!
17-20 Nëntor! Përhapeni fjalën, thërrisni miqtë e juaj, studentet dhe kolegët e juaj!
Ejani dhe shijoni 5 koncerte me 12 nga muzikantët më dinjitoze nga gjithë Evropa!
HYRJA E LIRË!
Tags:

Date

17/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

20:00

Cost

Hyrje e lire
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart