Search
Close this search box.

Krishtlindje ne Korce

Ndjenja në stomak po ju thotë: “Një këngë e Krishtlindjeve” është padyshim ngjarja që duhet të merrni pjesë. 🙌
.
@donaldveshaj, @elgitdoda dhe @romeoveshaj këta artistë të mrekullueshëm dhe shumë të talentuar, vijnë së bashku në Kalanë e Akullit natën e 24 Dhjetorit. Këta djem me siguri dinë të festojnë, por ne do t’u tregojmë se çfarë janë Krishtlindjet e Korçës.🎄
.
Festa më e rëndësishme po afron dhe ne mezi presim t’i urojmë secilit prej jush Gëzuar Krishtlindjet! 🤍Ju jeni një familje për ne dhe ne nuk mund ta imagjinojmë udhëtimin tonë pa dashurinë dhe mbështetjen tuaj. 🫶🥹
.
Shumë kohë, mendim dhe dashuri i është kushtuar këtij projekti dhe shpresojmë që të thyejmë pritshmëritë e të gjithëve me këtë rrugëtim të Krishtlindjeve.🥳

Date

24/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

22:30

Location

Korça
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart