Lectio Magistralis – “Ndërthurje” me Gjergj Prevazin te “Akademia e Shkencave” Tiranë

Qendra e studimit të arteve të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë organizon një cikël Lectio Magistralis që do të çelet ditën e mërkurë.

Këtë herë Lectio Magistralis do të ketë temën “Ndërthurje” e do të zhvillohet në një bashkëbisedim mes prof. asoc. dr. Gjergj Prevazi, @gjergjprevazi koreograf, pedagog dhe drejtor i Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” dhe dr. Anxhela Hoxha Çikopano (@qendra_e_studimit_te_arteve)

-Veprimtaria do të mbahet ditën e mërkurë më 31 janar 2024, ora 11:00, në sallën “Aleks Buda”.-

Date

31/01/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

11:00

Location

Akademia e Shkencave
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart