Search
Close this search box.

“Lin Festival” te Qendra e Artit “Agimi” Tiranë

“Lin Festival” do të zhvillojë edicionin e tij të dytë në ambjentet e Qendrës së Artit Agimi duke filluar më datë 13 Qershor!
Një festival përkushtuar arkeologjisë, historisë, dhe trashgimisë tonë kulturore, me qëllim për të konsoliduar indenditetin tonë, si edhe për të kontribuar në zhvillimin e fshatit Lin si një pikë turistike e njohur në të gjithë botën.
Ju mirëpresim!

Date

13/06/2024
Aktivitete të Përfunduara

Time

19:00

Location

Qendra e Artit "Agimi"
Kategorite
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart