“Liria e mendimit, ndërgjegjes dhe fesë si të drejta themelore të njeriut” te Qendra Rinore Arka Shkoder

Të njohim më mirë bashkëjetesën ndërfetare në Shkodër, duke u frymëzuar edhe nga historia e saj në të kaluarën.

Fillojmë një cikël takimesh, ku janë të ftuar të marrin pjesë të rinj të qytetit të Shkodrës, që duan të bashkëndajnë vlerat mbi besimin, dialogun dhe bashkëjetesën fetare në Shkodër.

Tema 2: Liria e mendimit, ndërgjegjes dhe fesë si të drejta themelore të njeriut.

Lektor: Hysmir Idrizi, LLM

23 Nëntor 2022, ora 16.00

Qendra Rinore ARKA

Date

23/11/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

16:00

Cost

Hyrje e lire
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart