“Macrame Ornaments – WORKSHOP” te Hotspot Tirana

Ide moderne për dekorimin e Krishtlindjeve Boho dhe frymëzim për krijimin e një stili Modern Boho.

Stili Boho është një estetikë me shpirt të lirë që përzien kultura të ndryshme dhe shprehje artistike në një stil eklektik me theks në elementet organike dhe natyrën.

Tags:

Date

10/12/2022
Aktivitete të Përfunduara

Time

10:00

Location

Hotspot Tirana
QR Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Almanart